ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ,
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6974120347

NATHAN MAKRIS

Ονομάζομαι Nathan Makris και γεννήθηκα στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Έχω σπούδασει Γραφιστική και Εικονογράφηση σε αναγνωρισμένες σχολές. Δούλεψα ως εικονογράφος βιβλίων και γραφίστας για επτά χρόνια σε μεγάλες εκδοτικές εταιρίες (Express Publishing, Εκδόσεις Λιβάνη). Απο το 2004 ομως, άρχισε να με κερδίζει και ένα άλλο είδος καλλιτεχνικής έκφρασης, η τοιχογραφία.

Πάντα μου άρεσε να ζωγραφίζω με αερογράφους και οι μεγάλες επιφάνειες καθώς και η σκηνογραφία των χώρων με βοήθησαν να κάνω το hobby μου πραγματικότητα. Μέσα σε λίγο καιρό άρχισε να γίνεται γνωστή η δουλειά μου καθώς και η ποιότητα που την χαρακτηρίζει και έτσι έχω την χαρά να βλέπω όλο και περισσότερους πελάτες μου να ενθουσιάζονται καθώς βλέπουν τον χώρο τους να μεταμορφώνεται σε κάτι μοναδικό που τους γεμίζει θετική ενέργεια.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ

Επισκέπτομαι το χώρο και τον φωτογραφίζω. Eάν δεν μου δώσει ο πελάτης κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο που θέλει, αναλαμβάνω να του προτείνω εγώ κάποια σχέδια, τα οποία προσαρμόζω επάνω στις φωτογραφίες του χώρου που έχω τραβήξει. Έτσι ο πελάτης βλέπει ακριβώς πως θα γίνει ο χώρος του, πριν ξεκινήσω. Όταν καταλήξουμε στο θέμα που θα φτιάξουμε στον τοίχο, καθώς και στην ημερομηνία που θα ξεκινήσουμε, η ομάδα μου και εγώ, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε τα πατώματα και τυχόν έπιπλα που υπάρχουν στον χώρο ετσι ώστε και εμείς να μπορούμε να δουλεύουμε πιο γρήγορα, αλλα και ο πελάτης να ξέρει οτι θα προσέξουμε τον χώρο του.

Τα χρώματα με τα οποία δουλεύουμε είναι άοσμα, οικολογικά (μη τοξικά) και πλενόμενα. Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα τηλέφωνα που υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας.